Surdeigsbrød med spelt

Dette har irritert meg, siden surdeigsbrød av 1 spelt er et av de tryggeste brødvalgene under lavFODMAP-dietten. Jeg jobbet så hardt for å få det til, fordi jeg ville ha en fremgangsmåte og oppskrift på surdeigsbrød av spelt til min andre bok (Godt for Magen). Spelt er en gammel næringsrik kornsort som inneholder mye vitaminer og mineraler, spesielt jern.

Da har jeg endelig laget en ny starter som jeg har tatt bilder av fra dag til dag. Her kommer derfor en ganske så inngående beskrivelse av . Da har jeg endelig klart det… å lage surdeigsstarter OG surdeigsbrød av 1 spelt. Første gang jeg prøvde meg på å lage starter leste jeg en . Da minstemann skulle introduseres for brø leste jeg flere steder at surdeigsbrød er mildere for fordøyelsen enn annet brød. Tilsett 2g siktet fin spelt eller sammalt grov rug, alt etter om du ønsker en surdeig til grovbakst eller lysere brø og dl romtemperert vann. Før jeg begynte å bake surdeigsbrød selv, var det grovt surdeigsbrød av spelt fra Godt Brød som reddet hverdagen.

Kjøp Godt Brød Grovt surdeigsbrød av spelt fra Godt Brød Ferskt, Økologisk, 8g og alt annet av dagligvarer billig på nett! Det er ikke vanskeligere å bake med surdeig enn med vanlig gjær, men. Brødet inneholder Sammalt og fin spelt, kruskalki, solsikkekjerner, . Barnevennlig surdeigsbrød med spelt og emmer. Nå har det faktisk vært noen ÅR med pause fra surdeigsbakingen. Surdeigsbrød er helseriktige brød som gjør kroppen gla selv med. Tilsett da kg sammalt fin spelt, ss mineralsalt i og liter vann.

Surdeigsbrød kan være litt uvant for mange i starten og noen sier at de ikke liker surdeigsbrød. Tilsett: 2g siktet fin spelt eller sammalt grov rug alt etter om du ønsker en surdeig som baker grovbakst eller en som baker lysere brød. Langtidshevet surdeigsbrød med spelt og havre – grytebrød. Surdeigsbrød har en syrlig smak og en litt annerledes konsistens enn brød.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation