Hvordan lage fødselstavle

Jeg kunne godt tenkt meg å lage det selv, men må jo finne ut hvilket program folk bruker- og tar. Jeg vet jo at mange er på utkikk etter personlig fødselstavle, men dette er i grunn veldig enkelt å lage selv, om en bare vet hvordan. Som utdannet grafisk designer elsker jeg å lage plakater til barnerom!

Priser på fødselstavler eller plakater som skal fylles ut personlig info på: stk: 30- stk: 56-. Tavlen lages i Aformat, men hvis du ønsker et annet format bare oppgi det ved. En fødselstavle er en utmerket måte å vise fram og huske fødselsdata til barnet. Og her en kveld tenkte jeg, hvorfor ikke prøve å lage selv? De ble søte :)Hvordan program lagde du dem i? Jeg tar nå på meg oppdrag om du ønsker slike fødselstavler. Det tar tid å redigere og lage slikt, men jammen er det gøy også:) Denne fødselstavlen. Kjempe søt fødselstavle:) Flink du er:) God helg til deg . Fødselstavler for minne om den store dagen din lille kom til verden. Anne Madsen Jeg ville også gerne bestille hvordan gør man det. Etter litt leting og mye inspirasjon fra Pinterest fant jeg endelig ut hvordan jeg ville ha det. Kan lages på bestilling uansett farge, språk og bilde! Lær hvordan du kan opprette et enkelt stikkordregister med nøkkelord eller en.

Ble kjempe inspirert av dette bildet, og bestemte meg for å lage fødselstavle på samme måte som jeg har siklet etter . En søt fødselstavle med elefanten som også dukker opp på Alfabet ELEFANT, Tall ELEFANT og Plakat ELEFANT. Kan lages i mange forskjellige farger på . Dåps invitasjoner – hvordan lage dåpsinvitasjoner og hva bør stå i innbydelsen? Jeg har laget en video der jeg viser hvordan du lager en enkel header fra Picasa 3. Det er så fint med papirjuletrær og idèene til hvordan man kan bruke dem er mange. Kanskje ungene også blir inspirert til å lage noe fint! I den forbindelse blir ukens freebie-friday en personlig fødselstavle med valgfri farge og tekst til de 5 . Monica fant ut at leca-blokker enkelt kan brukes til å lage kombinert ved- og vinhylle! Se hvordan denne trappen ble FORVANDLET, og så praktisk resultatet ble!

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation