Dikt til begravelse farfar

Her har jeg samlet en knippe med dikt du kan bruke ved en eventuell bortgang av noen du kjenner. Dette er et dikt jeg laget til begravelsen til min mor. Jeg ble egentlig litt fornøyd med det, men hver gang jeg leser det begynner jeg å gråte. Livet er framleis bare ditt lyset vekker deg som før. Det vesle andedraget med frostrøyk driv over ditt vatn og lyer du kan du høyre hav og berg møtest. Finnes det et dikt på norsk som ligner dette diktet og som passer i begravelser? Do not stand at my grave and weep I am not there; I do not . Minneordforslag – Lyngenfjord Begravelsesbyrålyngenfjord-begravelse. Forslag til tekster og vers til båredekorasjoner,kranser og annonser. Gud ser oss i sorgen, gir kraft til hver morgen. Takk for hvert et øyeblikk, du her nede . Noen som vet et dikt som kunne passe å leses opp i begravelse til bestemor. Hjelpe meg, har du en eller flere fine sanger å spille i en. Bestefar dikt – Flotte dikt til bestefar – Gratulasjoner, hilsener og diktspesielleanledninger. Dikt › Dikt om bestefar › FamilieBufretLignende23. Her gir vi deg flere fine dikt til bestefar. Kanskje finner du et som passer godt til akkurat din bestefar? Sønnen min på skal lese et dikt i bestefars begravelse.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation