Tale til begravelse bestefar

Barnebarnet leste det første minneordet i begravelsen:. En svært rørt Ola Borten Moe holdt en gripende minnetale for sin avdøde bestefar Per . Det var helt naturlig for meg å holde tale i kirken da morfar skulle begraves,.

Godt å kunne minnes de som har gått bort. Jeg skulle ønske jeg var sterk nok til å holde tale i begravelsen hans. Nå har vi barnebarna setti sammen en tale som presten skal lese i begravelsen hans, og jeg er fornøyd med resultatet. Tenkte jeg kunne høre her også om noen vet om et vakkert dikt som er passende i en begravelse til min kjære bestefar. TAKKET: Barnebarna Jonas og Magnus talte til bestefaren og takket ham. Om hvordan presten skal gå frem ved sørgesamtaler og begravelser. Normalsituasjon: 1-t sørgesamtale ½-t forberede minnetale ½-t.

F eks: ”Når vi legger bestefar i kisten og graver den ned på . Jeg har hørt så mye om din tale i begravelsen som jeg ikke fikk høre pga mitt Kinaopphold. Barnebarna Magnus og Jonas Sønsteby holdt tale til krigshelten. Jeg ser jeg går litt mot strømmen her, men da jeg holdt en tale i min bestefar sin begravelse holdt jeg den til han. Jeg har ikke skrevet noe slikt før, eller bidratt til begravelser eller holdt taler osv. Jeg skal holde en tale begravelsen til bestefaren min,men det er så mye jeg vil si så jeg aner ikke helt hvordan jeg skal starte. Begravelsen var han verdig og presten sa mange fine or Renate holdt til og med en flott tale fra barnebarna hvor vi alle la på en rose på hans .

Skrive en lovtale om din bestefar tar tålmodighet å finne de rette ordene å hedre ham og livet han levde. Jeg er på utkikk etter dikt som jeg vil lese i min bestefar begravelse i neste uke. Noen som vet noen fine dikt som passer i en begravelse-. Jeg er helt enig i at man BURDE holde tale, men teori og praksis ser dessverre. Da bestefaren min døde skrev jeg et brev som presten leste. Du elsket å synge, og du var flink – så flink at bestefar trodde det var en grammofon han hørte i. Jeg gruer meg til begravelsen i dag, mimmi. Barnebarn om Gunnar Sønsteby: – En bestefar vi alltid har sett opp til. Barnebarna Magnus og Jonas Sønsteby holdt også hver sin tale om sin bestefar. Stortingspresident Dag Terje Andersen til stede under begravelsen. Trenger dikt til min bestefar Generelt om svangerskap. Kommer meg ikke hjem til begravelsen (får ikke fly!) og vil jo så veldig gjerne si farvel .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation