Fin dikt mormor

Her har vi samlet flere dikt som handler om bestemor. Dette er ikke spørsmål om barnesang, men ett spørsmål om noen vet om ett fint dikt eller regle fra barnet til bestemor. Tenkte å skrive et fint dikt i kortet, men finner kun bestemordikt om at hun er borte og at hun har skrukkete kinn.

Et dunet lite hode, en kropp så bløt og fin det har den lille. Slik en mormor, du, som min, finnes ei, hvordan er din? Takk for alle dei gode historiene du fortalde meg. Jeg og søster skal lage et album med bilder og minner til vår bestemor siden hun fyller år. Dikt til besteforeldre – Barn og familie – Kvinneguiden Forum11. Et alternativ dikt til begravelse (norsk) – Vi som sørger. Beates hjørne – livet, visdomsor hverdagen.

Beates hjørne – livet, visdomsor hverdagen, musikk › BloggBufretLignende6. Her har jeg samlet en knippe med dikt du kan bruke ved en eventuell bortgang av noen du kjenner. Vi minnes alt det fine vi i livet har fått. Mormoren min har bursdag,og jeg har lyst å skrive noe fint i kortene:-). Du finner også andre dikt her som jeg har samlet på. Siden denne siden er blitt full så ber jeg deg legge inn diktet under linken Diktpå bloggen her Jeg vil selv. Takk for at du deler det fine diktet med andre.

Dette er et dikt jeg laget til begravelsen til min mor. Et dikt jeg skrev når jeg mistet min kjære, kjære mormor. Og en fin-fin blogg som jeg gjerne besøker igjen. Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til. Barnedåp dikt, kort, barnedåp gratulasjon, gave, barnedåp hilsen, . Enten du skal skrive på et kort eller du skal holde tale, har vi mange gratis dikt som kan passe. Jag vill lämna en fin dikt till min mormor. Kan absolut inte dikta själv så jag måste hitta något befintligt. Så nå tenkte jeg, at jeg skulle lage en samling av dikt og passende or som jeg liker, og vil dele med dere. Gratis forslag til dikt som du kan flette inn i konfirmasjonstaler, eller bruke som tekst på kort til konfirmasjon.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation