Vaskemaskin lekker i front

Hus, hage og oppussing: år gammel AEG, lekker ved. Vanlige årsaker for lekkasje i oppvaskmaskin – OT. Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende17.

Det er det lille lokket nederst, forann på vaskemaskinen. Selv om en skive kan lekke av flere grunner , for det faktum at . Synder = vaskemaskin av merke Ariston AL1256TX Regnet med at dette var en quick fix, men nei da. Jeg klarer bare ikke finne ut hvor det lekker. Filter i front (hvor du kan se inn til pumpa) er OK. LG Det lekker vann på baksiden eller undersiden av min (Front Load) vaskemaskin. Husker engang da det lakk vann ut gjennom vaskemaskinsdøra fra min gamle vaskemaskin, da var det kun en gummilist som var smuldret opp .

Flere ting kan føre til vaskemaskinen å lekke vann. Bruk kun HE vaskemiddel i en front-loading vaskemaskin. Jeg har en gammel Bosch oppvaskmaskin som driver å lekker vann på gulvet mitt. Problemet oppstår ikke mens maskinen står på merkelig nok . Maskinene er veldig ømfintlig (spesielt nyere maskiner sa min reperatør av hvitevarer). Min mnd gml oppvaskmaskin lakk vann i front.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation