Vaskemaskin i høyden

Jeg skal bygge noe til å sette vaskemaskin og tørketrommel i et. VaskeroØnsker å få vaskemaskin og tørketrommel opp i høyden . Jeg har kronisk ryggvondt og sliter med å bøye meg ned til gulvet, så jeg vil gjerne bygge opp vaskemaskin og tørketrommel litt i høyden. Har så lyst til å ha tørketrommel og vaskemaskin oppå en rad med skuffer. Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden – bruk veggplassen over vaskemaskinen, og ha gjerne hyller og skap fra gulv til tak. Nå er det nesten bare vaskerommet som gjenstår her. Jeg ønsker å ha vaskemaskin og tørketrommel opp fra gulvet med en skuff eller to under. Jeg ville ikke satt vaskemaskin og tørketrommel oppå hverandre. Støtter det å få vaskemaskin og tørketrommel i høyden, men ville ikke hatt . Jeg leter noe slags høyskap hvor jeg kan stable vaskemaskin og tørketrommel i høyden, aller helst med en skuff melleom dem eller skap opp til . IKEA – LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. Vaskemaskin – vaskemaskin, oppvaskmaskin, hvitevarer, kjøleskap, tørketrommel, kaffemaskin, aeg, platetopp, vaskemaskiner, bad – Finn firmaer, adresser, . Installere en ny vaskemaskin og tørketrommel er ganske enkelt hvis alle dine hookups er på plass. Du trenger å plugge i begge maskinene , koble opp vann . Jeg er dessuten veldig fornøyd med å ha fått vaskemaskinen og tørketrommelen litt opp i høyden. Da slipper jeg å bøye meg ned hele tiden. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Noen som vet om man kan bruke denne for vaskemaskin? Jeg trenger å få vaskemaskinen litt opp i høyden. Du kan legge inn og ta ut tøy av frontmating vaskemaskin eller tørketrommel uten å bøye deg. ASKO WMC64P – Vaskemaskin – frittstående – bredde: 59. Hvis du bare skal kjøpe en vaskemaskin, bør du måle plassen der den skal stå. Vaskemaskiner er normalt x i bredden og dybden, mens høyden varierer . Er det greit å sette vaskemaskiner i høyden, eller bør jeg sette dem ved. Vaskemaskinen og tørketrommelen utfyller hverandre perfekt, både i teknikk og design. Vil du utnytte høyden, og plassere Wi en søyle med . Høyde: cm, Bredde: 4cm, Dybde: cm. Høyde kan reguleres noe (ca 1cm), for stabilitet.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation