Trykkoker test 2014

Når man snakker om fullt trykk i en trykkoker har det blitt en bransjestandard at man da snakker. Jeg prøvde meg på grøt i dag, som en test på om det er fordelaktig å bruke trykkoker. En trykkoker er rett og slett en gryte, med et litt spesielt lokk. Få med deg vår test av sous-vide maskinen – og hvordan du kan lage din egen . Molekylær gastronomi møter bestemors kjøkken når trykkokeren får sin renessanse. Se beste pris på WMF Perfect Plus Trykkoker 5L. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Tefal Secure Trykkoker liter uten Dampinnsats.

Denne gang har jeg testet ut bloggen til Olav Birkelan som heter hobbykokken. Jeg har ofte vært innom denne bloggen, men ikke laget så . PS – test pinnekjøtt i en trykkoker, minutter på full effekt – garantert det beste pinnekjøttet du noen sinne har satt tenna i. Som sikkert de fleste unge, så visste jeg knapt hva dette var. Den ble forøvrig mye brukt i gamle dager har jeg hørt.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation