Torsketunger i fløtesaus

Torsketunger i saus oppskrift, med 9kalorier, g fett, g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1. Beregn 4-torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og torsketungene. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i.

Sprøstekte torsketunger hører til norsk tradisjonsmat, og bør nytes i skreisesongen. I denne oppskriften serverer du dem med en hjemmelaget og smakfull . Sprøstekte torsketunger er noe av det aller beste jeg kan spise og står alltid på. Mine katter elsker fløte, rømme, yoghurt etc. I skreisesongen er torsketunger en delikatesse du bør prøve å få tak i. Lars Barmen serverer dem med stekte sitroner og fløtesaus med safran. På menyen stod det torsketunger med potet, revet gulrot og fløtesaus.

Hjerter i fløtesaus har gitt meg én hel måned med savn. Jeg elsker å rekke Torsketunger på Valentinerdagen . I et lite sausnebb har du den syrnete fløte, og heller ved siden av fisken. Jeg elsker å rekke Torsketunger på ValentinerdagenUnder Forrett. Da blir det straks torsketunger i fløtesaus på meg. Fiskeprodukter generelt i fløtesaus virker kvalmt.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation