Test spikerpistol biltema

Eg kjøpte meg en Biltema spikerpistol i forrige veke, har en Gebe 50l hk kompressor. Problemet er at ved spikring i stendere så klarer den å . Mulig det kan hjelpe hvis det går, har ikke testet.

Er det noen som har noe erfaring med spikerpistolene (dykkertpistolene) og kompressorene til Biltema og Clas Ohlson? Jeg kjøpte kompressor på biltema for kr 100- og spikerpistol (dykkert) for 120- Har hatt dem nå i ca år. Spiker handles rimelig fra Biltema, og pistolen får du rimelig fra England eller USA. Kompressorer og spikerpistoler får du hos Clas Ohlson , Biltema, Torshov, Jernia, Proffpartner, Coop, SmartClub,. Dette er et genialt verktøy, det er skruevarianten av spikerpistolen. Vi har testet en slik kompakt, elektrisk dykkertpistol, som dessuten er batteridrevet. Tilsvarende størrelse i trykkluft koster 270kr på biltema. Vi har testet gass, trykkluft og elektrisk. Har lånt kompressor og spikerpistol av bekjente en periode nå, men jeg. Spikerpistolen gjør livet lettere for den som skal slå inn mange dykkertspiker, f. Du trenger ikke kjøpe deg en dykkertpistol og spikerpistol til mellom . Tester av verktøy, tester av driller, tester av multikutter, tester av sirkelsager, tester av. Klikk Biltema: Sliperen når ikke opp blant de beste. Til jul tenkte jeg kanskje han skulle få spikerpistol, men er usikker på om det.

Jeg har tidligere lånt meg en Dewalt spikerpistol av en kompis, og jeg. Vurderer å kjøpe meg en elektrisk spikerpistol fra Claes Ohlson den tar t-dykkert x mm. Prisen var ihvertfall lavere enn bare kompressoren på Biltema. Fikk paintbrush til jul, så da blir det testing i lakkboden om ikke lenge 🙂 ). Til en spiker pistol som likevel må smøres. Eg kjøpte meg en Biltema spikerpistol i forrige veke, har en Gebe 50l hk kompressor. Problemet er at ved spikring i stendere så klarer den å. Sammenlign priser på Skrumaskin, Spikerpistolen. Finn beste pris og les anmeldelser – vi hjelper deg å velge rett.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation