Søte belgiske vafler

Finnes det mer dekadente og kraftige vafler enn de belgiske? Belgiske vafler kan gjerne serveres istedenfor tidkrevende kaker. Etter at jeg la inn oppskriften på myke og gode Belgiske vafler (Gaufres de Bruxelles) for et par dager siden, er det mange som har spurt meg . Jeg vil ha oppskrift på ekte, søte, seige og klissete belgisk vafler! Nei, du trenger ikke jern for å lage belgiske vafler. Vi har laget søte vafler, sunne vafler, salte vafler, med produsentens egne oppskrifter, . Disse vaflene er utrolig søte, og man klarer absolutt ikke spise. Belgiske vafler kan serveres som de er eller med litt melis, is eller bær til. Belgiske vafler er annerledes enn norske på flere måter; blant annet fordi de. Jeg fikk et Belgisk vaffeljern til jul og jeg lurer på om det er noen her som.

Selv leter jeg etter en oppskrift som gir søte og sprø belgiske vafler.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation