Pusse opp furu spisestue

SLIPEJOBBEN: Med en plansliper ble bordplaten slipt ned på rundt én time, først med et grovt papir og så . Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Da er spisestuen til min pappa klar for avlevering og drar hjem til.

Skal nok søke hjelp og råd hos dere når bordplaten på kjøkkenbordet skal pusses opp. Jeg har planlagt å gjøre noe sånt med vårt spisestuebord i furu. Jeg holdt på å pusse opp en gammel sjenk for en kunde å klarte å gjøre. Denne beisemetoden kan KUN brukes på HELTRE som eik og furu. Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte. Hei Jeg skal pusse opp soverommet til sommeren og da vil jeg også . Er du nøye med å pusse, sparkle og grunne, vil resultatet bli aller finest!

Sørg for at stolen kommer opp fra gulvet før du starter å male. Leste dine tips og råd om fargevalg til spisestue og synes dette var veldig bra. Startet av Gjest pusse opp, Juni 2 20. Det er bare en gammel, helt ordinær furu-spisestue fra det gyldne 80-tall, men den fikk så absolutt . I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset . Vi har en spisestue i lutet furu (tror den er lutet – treet er ganske lyst og overflaten ser ubehandlet ut, altså ikke lakkert).

Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode, telefonbord i. Hvit maling og noen nye trekk har gjort spisestuen attraktiv i mange år til. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Jeg tenkte jeg skulle pusse det ned for hån og så lakke eller beise i en mørk farge. Den har jeg ganske enkelt laget av hobbyplater i furu. Jeg har ikke disse stolene i spisestuen lenger, derfor blir det ingen innlegg om dem. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Grundig vaska og pussa, malt med hvit narciss og med nye knotter. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Planen var å male understellet hvitt, pusse bordoverflaten og beise den i. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om resultatet skal bli bra. For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal. Jeg har et mørklakket furubord som nå skal males lyst. Tenker at jeg ihvertfall må pusse det lett med fint sandpapir. Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul farge. Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning. Når man har pusset ned et møbel, gjelder samme fremgangsmåte som for nylagde møbler. Skal pusse opp et spisebord med stoler til. Jeg måtte mote meg opp i for å male lister og karmer i stuen og så. Hei:) Synes bord og stoler ble kjempefine-det er så moro å pusse opp .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation