Mine resepter helse norge

Når du har fått e-resept av legen, kan du bruke tjenesten Mine resepter til å få oversikt over e-reseptene dine. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter. Du kan også gi andre fullmakt til innsyn. Du kan selv se hva som er gjort med reseptene dine ved å logge deg på helsenorge. ID (BankID e.l.) og klikke på Mine resepter. Mine resepter er en internettbasert tjeneste som tilbys av Direktoratet for e-helse. Kvar finn eg meir informasjon om tenesta? Du kan lese meir ved å gå til helsenorge. Når du har fått e-resept av legen, kan du bruke tjenesten Mine resepter til å få full. Logg inn for å se dine resepter på helsenorge.

Pasienten finner informasjon om e-resept på helsenorge. I dag gjelder dette tjenestene Mine egenandeler, Mine resepter og Mine . Og spar tid ved å klargjøre e-reseptene dine før du går på apoteket. Du kan sjekke dette ved å logge inn på Helsenorge. Vet at for mine medisiner, så legger apoteket alltid til noe tekst som ikke legen har skrevet, . For tilgang til tjenestene på helsenorge. Hvorfor skal mine helseopplysninger, dvs resepter og vaksiner, .

Flere og flere benytter seg nå av tjenesten Mine resepter. I oktober var det nesten 0som logget seg inn for å se reseptene sine. Mine resepter til å få oversikt over e-resteptane dine. Pasientene kan finne mer informasjon på helsenorge. Mine resepter er en norsk portal for elektroniske resepter på nettjenesten helsenorge. Det overordnede formålet med portalen er å lage en felles . Allerede i juli er 7prosent av alle resepter elektroniske. Hold oversikt over resepter og fullmakter på mineresepter. Bytt fastlege; Meld bivirkninger; Frikort; Mine resepter; Mine vaksine. Har du en eller flere elektroniske resepter, e-resepter, kan du finne en. Flere elektroniske selvbetjeningstjenester er tilgjengelig på helsenorge. Mine resepter, Mine egenandeler og kjernejournal.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation