Mac sminke anbefalinger

HAr nå endelig fått samlet sammen noen av mine favoritter fra mac. Jeg kan faktisk ikke forstå hvordan jeg la sminke før denne kom inn i livet mitt. Jeg er veldig basic når det kommer til sminke, og går med det samme uansett.

Den funker faktisk også litt som Mac Fix +, ved å gi en fin finish til sminken, om . MAC tilbyr et stort utvalg av profesjonell sminke, sminkekoster og hudpleie tilpasset alle aldersgrupper, etnisiteter og kjønn. Jeg er fan av Mac sine leppestifter fordi jeg får de i matt, og det er det fineste jeg vet! Posts about Sminke written by Natalie Henriksen. Posted in Hverdag and tagged brow, bryn, foundation, mac, shadow, Sminke, tips on. I dag tenkte jeg og vise dere hvilke MAC leppestifter som veksler mellom å. Next ArticleDagens sminke – Pretty grunge → .

Sminke og skjønnhet har vært min største interesse og lidenskap siden jeg kjøpte mitt første Naked palett fra Urban Decay. Mac har også supre koster, men her betaler man mer for mindre. Jeg håper dere liker videoen og får noen gode anbefalinger :). Husk på at dette er mye sminke – både mengde produkt og teknikkene brukt passer bedre . Jeg har tenkt å sende en venninne i Oslo på MAC butikken for å kjøpe litt sminke som jeg kan prøve ut. Denne siden vil jeg redigere inn all info om MAC, dersom du er ute etter priser eller hvor du finner MAC i Norge eller lignende er du på rett sted. Sminke er min jobb, min hobby, mitt narkotikum, men på en ujålete måte.

Deretter eyeliner fra Mac, i fargen coffee, over øyenlokket med en . De fleste jenter synes at foundation er det vanskeligst sminkeproduktet å kjøpe, både når det gjelder hvilken type foundation og hvilken farge . Sammenlign priser på MAC Cosmetics Mono Eye Shadow. Sound and self-expression converge in the vast canvas of the desert. Lose control and imagine yourself in lips painted reckless shades of red and coral, or a . MAC og er noen av mine absolutt favoritter! Selger magneter til MAC paletter og tomme paletter. Den har en topp dekkevne, vare lenge, og i tillegg har linjen et godt utvalg i farger. Her er mine anbefalinger for best makeup-resultat og som du bør ha i. Mac sin sminkekoster er fantastiske også 🙂 . Etter å ha sett denne litt rotete videoen av en jente som er veldig nervøs for å vise seg uten sminke for . Including much loved brands Smashbox, MAC and Benefit – all included in our edit of best primers.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation