Kle garasje innvendig

Ska til å isolere å kle garsja mi innvendig. Noen som har gode råd til hva jeg bør bruke? Har en 70kvm garasje som jeg har planer om å kle innvendig, spøsmålet mitt er hvordan? Til nå har jeg isolert med 150mm mellom stendere, . Kle garasje innvendig – posted in Hus, hage og oppussing: Hei, jeg er relativt fersk i oppussings-kaoset, men jeg har planer om å kle garasjen . Grimstad Garasjene viser deg hvordan du kler veggene. Har en dobbel garasje som ikke er isolert. Plaste og gipse innvendig stopper gjennomtrekk, og du sparer deg for . Kaldgarasje der det er lagt opp til skjult el-anlegg. Garasjen har også to boder med separat inngangsdør .

Hva bør jeg kle veggene med innvendig hvis garasjen skal være kald og oppvarmes ved bruk for å unngå kondensproblemer? Mulighetene er mange når det gjelder innvendig kledning til vegger og tak.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation