Kattedo som ikke lukter

Gud bedre, det lukter som om katta har spist hoggorm! Hvis dere har varme i gulvet på badet, så er det ikke så rart det stinker, men det har . Kattesand fra dyrebutikk, kamuflerer det lukt bedre.

Kultur og Fritid › DyrBufretLignendeNå er også menneskedoen blitt kattedoen. Den vi endte opp med er en som heter Litter Pearls; lite lukt og ikke minst: lite støv. Vi har fått innsendt et råd om hvordan man skal bli kvitt lukt i kattedo. En kattegrus hvor urin og lukt absorberes i løpet av få sekunder og ikke kan slippes ut, . Kattetoalett – kattedo – ModKat – Bionaire – Kattesand – domatte. Kvalitetsmessig maisunderlag som ikke støver eller lukter. Noen som har tips til kattedo som fjerner så og si all lukt?

Jeg har aldri hørt om flamingo klumpesan så jeg aner ikke hvordan den er. Skal sies at æi e gravid og alle lukter e 1ganger sterkere. Forum › Diskusjoner › Utenfor temaBufretLignende22. Jeg har veldig luktfølsom nese (mannen har det absolutt ikke), og jeg mener at kattedoen stinker ammoniakk nå. Jeg vet jeg ikke svarer på det du spør om, men hvorfor ikke trene katten. Da sparer du deg for ekstra lukt og bisarr oppførsel, i tillegg til at katta . Hva skal jeg egentlig bruke når jeg ska ta en skikkelig vask av kattedoen?

Når den er tømt, så lukter det jo ikke godt i fra bunnen. Som regel vil en katt som først er introdusert til en katte do med kattesand. Katten lukter nemlig tisset uansett om du ikke gjør det, og vil kjenne . Det lukter død etter at hun har vært der, både av gangen og eimen rundt. Gubben vil ikke ha katteluke i døra, siden de drar med seg alt mulig . Har vasket kattedoen grundig, med blant annet klor. Og som en bonus så er det enormt på å faktisk fjerne lukt, ikke bare skjule lukten 🙂 . Jeg syns det lukter sånn ammoniakk av doen til Storm, og samme hvor. Til og med eldste doen som begynner å bli litt lurvete og ikke er så . Om vinteren er kattene våre mere inne og bruker kattedoen oftere. Mine tre abyssinere er innekatter, og her hjemme har jeg tre kattedo som de. Kattenes avføring lukter ikke i det hele tatt, slik det gjorde da jeg . Løsning – Bruk av sand med tilsatt lukt, deodorant eller desinfiserende midler. Overlever å rense kattedoen, men bor i ganske liten leilighet. Og selv om jeg bruker kattesand som ikke skal lukte og har kattedo med dør så blir det litt lukt. Jeg hadde ikke 2-delt do, men i sommervarmen så synes jeg huset luktet hønsehus eller noe sånt etter å ha brukt trepellets en stund. Selv om ikke du kjenner lukt, kan katten gjøre det. Finn et rolig sted til kattedoen, og ikke flytt på det mer enn nødvendig. Grunnen til at katter skraper sand over sin avføring, er at de vil skjule lukten. Ettersom avføringen ikke lukter når den ligger i toalettvannet, forsvinner også .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation