Ikea sminkebord malm

Som noen av dere husker så hadde jeg mitt eget lille sminkerom før. Der hadde jeg mitt Malm sminkebord fra IKEA, og hadde god plass til all .

Kommer Malm sminkebord i andre farger enn hvit? Får man Malm sminkebord i andre farger enn hvit? Hvor er speilet med lys fra, speilet du hadde under sminkebordet ditt fra og ananaslyset fra? Har lenge hatt lyst til å organisere sminken . Sminkebor IKEA MALM, Sælger dette MALM sminkebord.

Rengjøres med en klut fuktet med mildt rengjøringsmiddel. Glass Rengjøres med en klut fuktet med vann eller vinduspuss. ALEX kommoden og MALM sminkebordet fra IKEA. Andre siden av skuffen i Malm sminkebord er det en kurv med produktene til pan prosjekte, en kurv men bare blush, kurv med mac produker . IKEA – MALM, Sminkebor , Det er nok av plass til sminke og smykker i de brede skuffene, som er foret med filt. Du trenger ikke bekymre deg for flekker, siden . Besøk oss for å oppleve sortimentet av veldesignede sminkebord til lave priser! MALM sminkebor hvit Bredde: 1cm Dybde: cm Dybde, skuff:. Jeg har kjøpt meg et malm sminkebord fra IKEA, og gleder meg som en unge til å få det på plass. Skuffen er feilmontert, og derfor noe skjev når den . Vi har brukt sminkebordet som skjenk i stuen. Mest relevant, Dato, Pris lav-høy, Pris høy-lav.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation