Hvordan lage sjokolade milkshake

I kveld vil jeg vise dere hvordan man lager Sjokolademilkshake! Det går også an å lage sjokolademilkshake med vaniljeis, men tilsett da . En ekte milkshake skal være skikkelig tykk og god i konsistensen, ifølge den amerikanske restauranten Cafe Fedora på Frogner i Oslo.

Heldigvis er det veldig enkelt å lage milkshake selv. Oppskrift på vaniljemilkshake med mintsjokolade . Et godt barndomsminne er smaken av nylaget milkshake. I denne oppskriften blander vi banan- og sjokoladesmak. Oppskrift på sjokolademilkshake med chili. Har lyst til å prøve meg på denne, men hvordan i all verden får jeg målt opp 1ts chilipulver? Det er omtrent umulig å lage en vond sjokolademilkshake, så dette vil jeg tro går veldig bra! Først tar du og heller alt i milkshakemakinen og setter den på i 1min. Etterpå tar du å heller det i to store glass. Pynting: Hakk opp sjokolade og dryss over.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation