Hvit duk metervare

De fleste dukene er 1cm brede og selges i fire lengder: 18 22 2og 3cm. Ferdige duker og metervare lagerføres i hvit og champagne. Vi selger ulike typer metervarer og ferdigklipt metervare. Hvor kjøper jeg rimelige, hvite duker til konfirmasjonen? Denne varianten er ikke tilgjengelig, forsøk med en annen farge eller størrelse. Jeg har tenkt å kjøpe rull med meter lang duk på jysk. Nei, jeg vil ha ferdig duk 🙂 Men takk for tips. Jeg kjøpte min hvite duk, 2 på Hansen Dysvik i sin tid. Bruker jo aldri hvite duker, og gidder derfor ikke å kjøpe så dyrt. Flott akryl duk i lin fra Au Maison Farge: Basic hvit. Metervare bestilling, velg hvor mange meter du ønsker. Hos Europris finner du et variert utvalg duker, voksduker og spisebrikker til gode priser. Jeg kjøpte metervare på jysk til kr pr pakke og det var meter i hver. Jeg endte opp med å kjøpte helt hvite duker i nervøs fløyel hos Jysk, . Farve: F-Hvit Innhold: Poly Vaskeannvisning:. Lekkert til festbordet med en hvit duk under eller som pynt på invitasjoner etc. Teflonduk 145x180cm diskret bladmønster. Er du på jakt etter et spesielt motiv eller mønster på metervare?

admin

admin wrote 685 posts

Post navigation