Hjemmelaget baileys oppskrift

Denne oppskriften ligger rundt om på mange blogger fra før, men fikk mye skryt. Likte den godt, og ja den var bedre enn .

Noen som har en oppskrift på hjemmelaget Baileys som er god? Kom over ei oppskrift på hjemmelaget Baileys og fant ut at dette må jeg prøve. Det står i oppskriften: bedre enn orginalen, oh yess! I år ville jeg gjøre noe anerledes, så jeg kjøpte meg tilfeldigvis KK og der fant jeg oppskriften som jeg falt for med en gang, nemlig hjemmelaget . Jeg har laget hjemmelaget Baileys i sikkert år nå, men det har blitt.

Det ble egentlig bedre enn den man kjøper, synes jeg. Vi hadde juleverksted for noen venner med . Ikke for det, Baileys har aldri vært sterk, de prosent alkohol er dessuten pakket godt inn i.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation