Fisk i bolle dyreplageri

Tror barna hadde syntes det vært stor stas med fisk, men jeg vil ikke ha et stor akvarium. En sånn liten bolle derimot hadde vært helt ok. Dere som har fisk i bolle eller akvarium.

Synes dere det er dyreplageri å ha en gullfisk i en liten. Har selv hatt andre typer fisk som har klart seg greit i fiskebolle . Er litt forskjellig fra fisk til fisk, men tror ikke en vanlig gullfisk koster mer enn 40-1kroner. Personlig syns jeg fisk i bolle er dyreplageri. Hvis noen, hva slags type fisk kan trives i bollen min? Lykke til 🙂 Fisk i bolle er nærmest dyreplageri etter min mening. Har vurdert å kjøpe kampfisk i bolle, men aner ikke hva det vil si av ansvar.

En gullfiskbolle er ikke dyreplageri i seg selv. Men hvis man tenker på å ha fisk i denne så er det begrenset med plass fisken kan svømme i. Det er en kjensgjerning blant alle akvarister at det å ha gullfisk i en bolle er dyreplageri. Anbefales å bli medlem av et akvarieforum, der er det . Leste på en side om kampfisk at det av dyrevernsmessige årsaker er forbudt med bolle i sverige, og i tyskland selger i bare akvariumer på . Jeg tenkte meg aldri om at dette evnentuell kunne være dyreplageri. Jeg har hatt fisk i bolle og det er IKKE dyreplageri.

Litt slik som det er med taranteller, jo trangere de har det jo bedre trives de. Etter erfaring går det fint å ha kampfisken i en bolle hvis bollen er stor, og da snakker. Hvis du har fisk i bur, er jeg veldig interessert i å vite hva slags fisk, for sånn vil jeg ha og! Gullfisk bolle er på kanten til dyreplageri. En glassbolle kan du ha mye glede av i tiden framover. Men en liten advarsel kan være god å ta med seg – bollen som du . De kan faktisk leve ganske lenge, omtrent år tror jeg, om de IKKE holdes i bolle. Jeg har lest flere steder at gullfisk i bolle er det værste du kan ha. Det er på en måte dyreplageri mot gullfisken. Kan vel starte med å si at å ha Fisk i en Bolle er dyreplageri! Mange som ikke hvet dette,så er ganske viktig å formidle dette! Skrevet av Emne: Torturkammer for fisk (Lest 32ganger). En bolle er uansett ikke et sted for å ha fisk i, det er dyreplageri. Det er ikke lov å drive med dyreplageri (nå tenker vel mange, det er bare fisk) Den kampfisken dere har i bollen på den her siste episoden burde dere gi et mer . Jeg har søkt litt rundt på nettet og fått med meg at gullfiskbolle ikke anbefales av akvariekjennere i det hele tatt, at det er dyreplageri og ja.

admin

admin wrote 685 posts

Post navigation