Etasjefat søstrene grene

Siden første gang jeg så et etasjefat har jeg vært frelst! Etter en tur på Søstrene Grene og diverse butikker hadde jeg brått en ganske stor . Et lite kakefat fra Søstrene Grene selges billig.

Nytt og fint etasjefat med mange bruksområder. Kan brukes både til mat, som smykkeoppbevaring og pynt. I forum DIY Bryllup – Kreativt Forum, emne Søstrene Grene in my heart! Jeg har laget en del etasjefat liknende det over av gammelt servise og tenkte jeg. Rygglenet har blitt tapetsert med papir fra Søstrene Grene. Serviettene er fra Nille og flaggene oppå er fra Søstrene Grene. Clas Ohlson og etasjefatet er Porsgrunn Porselen.

Jeg likte det øverste fatet spesielt godt 🙂 Ellers en søt blanding av gammelt og nytt. På Søstrene Grene i dag så jeg stattfat med bare etage til kr. På etasjefatet fra Kremmerhuset står desserten som dekor under hele. Jelly Bean, hodepynt med fjær fra Søstrene Grene og . Hvem har sagt at etasjefat kun må brukes til kaker og mat?

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation