Diy benk med oppbevaring

Slik lager du din egen sittebenk på kjøkkenet med rikelig av oppbevaring. Og her er et tips til Enkel Fornyelse av kjøkken og oppbevaring. Benken med oppbevaring bygger du på en kveld.

Denne benken ble bygget av en som absolutt ikke anser seg for å være fingernem. Genialt som ekstra sitteplass eller lesekrok med oppbevaring. Jeg prøver meg selv på en vanlig Ikea benk, som jeg skal lage samme . Dyktige Pella Hedeby har laget tv-benk av Ikea-skap, og løsningen får du . Vi snekrer et koselig sofabenk-hjørne, det skal bli frokosthjørnet vårt, et sted. Lag en smykkestumtjener med oppbevaring til også ringer. Løsningen var å lage en benk helt inntil veggen og ha stoler på andre siden av bordet.

Siden jeg bor i et bittelite hus må jeg tenke oppbevaring overalt der jeg kan. This Pin was discovered by Anne Bundgård Fuglem. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Search, Search and. This Pin was discovered by Lene Hundeide. Articles and DIY and crafts.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation