Carat spray pris

Dekorserien Carat Creation Art fra Motip består av lekre sprayfarger, samt primer, lim og effektlakker som gull, sølv og kobber. Haha, det er Motip lakk de selger på Europris under et annet navn :p. Nei, når jeg sier boks så mener jeg sprayboks.

Jeg har vært innom Europris, Kulør, Panduro og Biltema, men jeg. Ny fresh Tripp Trapp stol men Carat spray. Kan du sende meg fargekart og pris på mail? Carat sprayen til Vakre Hjem er vannbasert, har lite sig og dekker godt oooog tørker. Kunne jeg også fått priser og fargekart tilsendt på mail? Om dagen har vi kampanje i butikken vår på Carat spraylakk,. Del gjerne vår blogg videre, det setter vi STOR pris på!

Gulv, Maling, Carat Spraymaling, Tapet, Trapprenovering, WallArt, Vindusfolie, Smartpanel, Veggkork, Rosetter, Lister og profiler,.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation