Bygge bar i kjelleren

Hadde et rom i kjelleren ved siden av kjellerstua som det var vann og avløp. Trenger noen gode ideer til en bar i kjelleren :). Bygget for noen år tilbake og er vel heller lite i bruk.

HjemmeBar i Kjeller – posted in Hus, hage og oppussing: Hei Jeg er ferdig å bygge min egen bar i kjelleren min, er det andre som har bilder og . BufretLignendeDu trenger ikke å gå langt for å finne det perfekte stedet for bar din. Kjelleren er ofte den mest underutilized plass i et hjem, og det perfekte stedet å bygge en bar . Vi har vært en tur hos IKEA, og funnet billige møbler som vi har bygget . Du trenger ikke å gå langt for å finne det perfekte stedet for din bar. Hei jeg skal bygge meg en bar i kjelleren min å jeg drikker BARE Ringnes.

Hvis du og vennene dine ser frem til Monday Night Football som et barn forventer jul, en kjeller sportsbar kan være akkurat det du trenger.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation