Badevekt viser forskjellig

Det er nemlig sånn at den viser så forskjellig vekt. Det er en sånn vekt at man trykker et fast trykk oppå den for å slå den på. Tips til hvordan sjekke om badevekten viser riktig?

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende16. Min badevekt ble helt koko av å stå på varmekabler. Er det noen som kan anbefale en god badevekt. Pass på hvor du plasserer badevekten – KK. HER BØR DEN STÅ: For å få riktig vekt bør du plassere vekten på et bart. Før har jeg trodd at den viser så forskjellig når vekta er på tur nedover med et relativt stort hopp, som badevekta ikke helt kjenner igjen, og da . Men – en annen ting er at vektene viser forskjellig vekt!

Jeg har egentlig lenge vært klar over at den gode gamle vekta mi, som jeg overtok fra . Tar man en analog vekt og holder den oppå en utstrakt hånd (med angrepspunkter) vil man se at den viser litt forskjellig etter hvor man setter fingrene under . Min vekt viser forskjellige tall alt etter hvor jeg står på selve vekten. Viser vekten forskjellig etter hvilken fot du har vekta på, eller om du . Men så kjøpte jeg vekt på nettbutikken til Grete Roede, ser den er på. KAN gjøre at den viser unøyaktig og forskjellig fikk jeg beskjed om. Jeg endrer vekt 4-5kg ila en dag, men det er ikke fett. Alle kropper er forskjellig, også når det gjelder .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation