Avstand downlights kjøkken

Seee så flott muffins-stativ jeg fant hos -nille! Til KUN 6- (!!!) Serveringsbrettet som stativet står på, kjøpte jeg på -nille for snart år siden, om . Jeg kjøpte på Nille, til den nette sum av kr eller noe. Jeg har kjøpt muffinsbrett på Clas Ohlson for lenge siden, og hvis jeg husker det . Muffinstine – hvordan frakte mange muffinsinnlegg24. Store, gode muffinsformer til rimelig pris? Egg og skinke i muffinsformerinnlegg23. Karbojunkie › Utenfor tema › Generell diskusjonBufretLignende12. Jepp, jeg har kjøpt silikon-muffinsbrett på Clas Ohlson. Muffinsbrett er så kjekt, fordi da beholder muffinsformene formen sin, og de blir så mye finere.

Jeg har kjøpt mine på Nille og på Åhlens. Jeg bruker også et muffinsbrett til å sette papirformene i og steker dem i disse slik at de skal holde . Tror det kan være lurt å bruke slikt muffinsbrett, ja, for å støtte opp papirformene. Nille er helt perfekte i størrelse til dette. Hvis jeg bruker muffinsbrett: Sett papir-muffinsform i hvert hull.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation