Aluminiumsprofiler til båt

ERTEC AS er den ledende leverandøren i Skandinavia av produkter i aluminium, glass og syrefast stål til båter. ERTEC AS ble etablert høsten 19og har .

Ingen av de som laget slike vinduer hadde mulighet for å lage vinduene med de hjørneradiene min båt hadde, så jeg kom . Vi leverer aluminiumsprofiler, aluminiumsvinkel og skinne, aluminium U-profil, H-profil og T-profil. Vi har Norges største lagersortiment innen standard U-profiler, T-profiler og vinkler. Båter med slite gummilister kan få mye glede av Thoresens maskin. Vi kan konstruere det meste til din båt – enten i syrefast eller i aluminium.

Jeg vurderer å bytte vinduslister, og lage disse selv i ferdieg aluminiumsprofiler. Saken er at jeg trenger å få tak i elokserte aluminiumsprofiler, . Jeg tenkte å lage meg et stativ til et solcellepanel, og er i behov av å få tak i aluminiumsprofiler – flatprofil – ca. Aluminiumslistene manglet da jeg kjøpte båten, og rundt vinduene var det. Fant to mulige lister i eloksert aluminium hos Astrup Maskin på . De fleste båter har skrudde vinduer, og helst dobble vinduer i skikkelige båter, og da er ofte aluminium brukt som lister. Jeg trenger hjelp til å finne noen som kan hjelpe meg med å lage nye aluminiumsprofiler fundt vinsjermen min. Man kan selvfølgelig la være å vedlikeholde dem, men aluminium vil. TØFF I ALUMINIUYamarin er velkjent som glassfiberbåter i Norge, og med alumiumsserien Cross er det kommet flere nye båter. Det finnes en rekke grunner til at du vil male din aluminium båten. Kanskje du håper å kamuflere båten med en mørk nyanse av brunt eller grønt for din neste . Her finner du informasjon i pdf format om toleranser og datablader på de mest brukte standardprofilene våre.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation