Pusse opp spisebord

Det tilårskomne spisebordet hadde stått og gulnet i mange år, tatt i mot matsøl og fått kjenne på en og annen sprittusj. Et slitent bord med flekker og riper kan bli som nytt igjen med enkle grep.

Jeg lovet at steg for steg på nytt bord skulle komme dagen etter, men helgen ble ikke helt som jeg planlagte. Spisestuen besto av et rundt spisebord med ileggsplate og fem stoler. Må vi pusse den ned først, eller finnes en maling vi bare kan male oppå lakken? Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan . Jeg holder på å pusse opp et spisebord selv, og skal ha bordplaten .

For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal. Flekker på bord og stoler er ikke nødvendigvis en skade i treverket – spesielt ikke. Jeg har en skjenk jeg skal pusse opp og dere gir meg så mange gode ideer:).

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation