Anbefalt kompressor til spikerpistol

Hva bør jeg se på av en rimelig kompressor som klarer spikerpistol (ordentlige spiker til kledning), stiftepistol og muttertrekker til å bytte mellom . Jeg tenkte å kjøpe meg en billig pakke med kompressor og spikerpistol. Bruksområde blir å spikre fast takplater samt plater på veggene. BufretLignendeDet er antall hk som forteller deg hvor stor eller hvor mange kompressorer du. Til spikerpistol er det ingen fordel med stor tank. CaspianBlue; anbefaler du gasspistol for dykkert til det jeg skal gjøre, høres fristende . Skal du kjøpe kompressor har du kommet til riktig sted. Kompressor, stiftepistol og spikerpistol. Etter litt vurderinger så har jeg tenkt å kjøpe meg en kompressor. Kompressorer og spikerpistoler får du hos Clas Ohlson , Biltema,. Det anbefales å velge en sag med sleide, for å kunne sage bredere . Hva skiller en som koster 6fra en som koster 3000? Kompressoren til spikerpistolen gir fine, nette skudd. Dykkertpistol: Kompressoren ble testet med denne dykkertpistolen.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation