Sautepanne vs stekepanne

Etter oppdrag fra Rafens har jeg testet ut ulike typer stekepanner denne. Jeg synes jern (både stekepanne og gryte) er best når man trenger å steike . Stekepanna er et av kjøkkenets mest brukte verktøyer.

Det viktigste er at panna holder seg bra, at maten ikke brenner seg fast, og at den . Jeg ser at de selges for 3kroner for en cm. Når du skal velge en stekepanne er det avgjørende spørsmålet hvilken type mat du skal tilberede i. En sautepanne er praktisk når du ønsker en stekepanne med en litt høyere kant. Dette er nyttig når du skal lage gryteretter eller ønsker å . Interteks laboratorium i Tyskland på vegne av Testfakta. På mitt kjøkken bruker jeg kun to panner og det er en vanlig stekepanne og en saute-panne.

Har ikke helt forstått meg på det som heter sautepanne. Bruker en det istedet for stekepanne hvis en f,eks skal lage gryterett eller lasagne? I god Klikk-ånd har vi testet et bredt utvalg av stekepanner. Vår test viser at det slett ikke er de dyreste .

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation