Reparere knust platetopp

I helgen knuste induksjonstoppen min Kan jo fortsatt lage mat, men bruke. Ring til fabrikken, det er vanlig å knuse platetopp pga krydderhyller som . Jeg er så deppa at jeg vil avlyse hele julen, legge meg og stå opp i januar. Det er riktignok bare et lite hjørne som knuste, det har ikke berørt . Platetoppen er full av sprekker, kan jeg bruke den. Går det an å kjøpe ny Platetopp (kjeramisk) topp til komfyr, eller. Forum › Litt om alt – Din baby › SkravlesidenBufretLignende21. Etter et uhell med gjenstand som falt ned på induksjonstoppen, ble den ødelagt -knust overflate. Jeg har heldigvis forsikring gjennom organisasjonen og . Bredt utvalg av platetopper i alle prisklasser. Finn din induksjon-platetopp eller keramisk-platetopp! Det ble ett knust lite hakk utpå kanten, og en sprekke fra hakket og over den minste. Så nå må jeg vel kjøpe ny innbyggings platetopp. Noen som har erfaring med deffekte plater på keramisk platetopp? Er dette noe som er vits å reparere elle. I motsetning til en grunnleggende sprekk , er en knust glass kokeplate. Fjern den knust platetopp etter å ha snakket med produsenten eller forhandleren.

En induksjonstopp er kraftige saker og må brukes deretter også.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation