Hvordan lage spisebord

La ut et bilde av spisebordet som jeg har lagd selv (hjelp fra min kjære ikke noen oppskrift, men gjorde det ut i fra fantasien og hvordan jeg ville ha det :). Hvor mye kostet det sånn ca å lage spisebordet? Vi hadde grusomt lyst på et kult spisebord i betong til huset vårt når vi skulle flyttet inn.

Løsningen ble derfor å lage et bord selv i imitert betong. Se video av hvordan vi laget dette bordet her! Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks. Da har jeg endelig fått laget DIY oppskrift på spisebordet vi laget 🙂 Ble det ikke. Skal du ha et kortere bord trenger du færre, lengre, flere. Jada, mitt i jobbehelgen min skal det lages nytt spisebord.

Her viser vi hvordan du kan lage et originalt spisebord som kan imponere selv den kresne møbelkjenner. Utførelsen er eksklusiv, og det oppnår du lett med noe . Bord og benk lager du selv i solide materialer.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation