Hvor mange watt på 20a

Så det jeg lurte på er om noen hadde et tall for hvor mange watt jeg kan ta ut over en amperes kurs før sikringen slår ut? Tenkte å pusse opp kjøkkenet, slik det er nå, så har en 20A kurs til komfyen,. Er det noen som har erfaring med induksjonstopp og hvor mye kursen.

Vår trekker 2watt med alt på maks (plater + komfyr), men jeg har . Hvor mange watt kan en belaste ampere sikringer. Hvor store sikringer tåler komfyr kursen min ? Forum › Elektro › Hvor store sikringer tåler komfyr kursen min ? A multiplisert med nettspenning 2volt er lik hvor mange watt . Vi vil gjerne vite hva du mener, men husk at mange leser det du. Siemens sine induksjonstopper med plater trekker rundt 70watt.

Da jeg flyttet til nåværende leilighet måtte jeg riktignok legge inn ny kurs på 20A til koketoppen, . Kjøkkenet er kanskje det sted i huset hvor man krever flest kurser i . Jeg skulle gjerne likt å vite hvor mye anlegget mitt takler. En 32A hovedsikring, en 20A sikring og en 16A sikring. Denne kan du belaste med 230x= 46watt. Hvor mye strøm en ledning kan transportere bestemmes av hvor mange kvadrat mm den på.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation