Ebay kupp blogg

Kjøpte de på til hele 10kr, for et kupp! Planlegger å kjøpe flere i andre farger også, de har farger som svart, rø blå, gul, rosa, grønn osv. Siden dere har likt innleggene der jeg legger ut innkjøp tidligere, tenkte jeg å vise dere noen.

På finnes det et hav av billige kupp. På tide å ty til et nytt -innlegg her på bloggen, det er jo tråssalt. Få din egen blogg og les andre blogger på Norges største bloggsamfunn. Jeg handler en del småting på , og synes det er morsomt. Bay kan virke forvirrende, men det er absolutt ingen hokus pokus. Som noen av dere sikkert har fått med dere shopper jeg en del på. Har gjort det så lenge jeg kan huske, og foreldrene mine gjorde det .

I denne kollasjen har jeg samlet fjorten ting som er billigere på enn i Norge eller på andre. Dette blir et innlegg med månedens og forrige måneds handling, fått en del av de. Noe av det som blir aller mest søkt etter på min blogg er øyebryn og hvordan man. Jeg har nå lagt til en ny kategori her på bloggen som heter kupp, her . Når du skal finne ting på , så gjelder det å være spesifikk. Tusen takk for et supert innlegg og en kjempeinspirerende blogg! Da jeg så disse skoene på fikk jeg hjertet i halsen (haha) og måtte.

Ja älskar din blogg jätte fina bilder du lägger upp! Hvor har vært hele mitt liv, tenker jeg! Og bloggen din e kjæmpebra, både innhold og design! Dere som har fulgt bloggen min ei stun vet jo at jeg elsker å gjøre gode kjøp på – og mine siste kupp deler jeg jo gjerne med dere . For godt til å være sant, jepp, for de ga . Det er så mye fint på , og i anledning jula – så passer det vel fint med en oppdatert ønskeliste? Som lovet presenterer jeg her noen av mine egne kupp fra. Det er ikke ofte jeg handler der, men når det er ting jeg bare MÅ ha, som jeg . Har du lyst til å handle på , men syns det er komplisert? Lær deg hvordan fungerer og gjør noen kule kupp.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation