Verdens beste vippetang

Så jeg fikk spørsmål om å lage en video om denne fantastiske og morsomme vippetangen i forrige uke. Jeg føler meg som en av de siste i verden som har fått øynene opp for vippetang! Vippetang bør aldri brukes på vipper med mascara, eller om de skulle.

Mi beste venninne mistet alle vippene sine etter bruk av vippetang, . Jeg bruker maskara nesten hver dag og vippetang før jeg tar den på, men. Vippetangen var noe av det skumleste jeg hadde sett i mitt lille liv, og jeg ble. Kjøpt på ferie i Tokyo (som forøvrig var verdens kuleste ferieby) for rundt 1kroner! Anna Sui er den desidert beste jeg har prøvd. Vippetangen fra Shu Uemura må være verdens beste. Den gir mine stri nedovervipper en fin bøy som varer hele dagen.

Kjøp en fantastisk vippetang som er ditt beste våpen i jakten på de perfekt bøyde vippene. Vi har plukket ut det beste verktøyet til ansikt, hår, negler, bryn og vipper. Ganni går sammen med verdens største blogger. P skrevet i Skravlesiden: Ble litt hekta på vippetang etter tips herfra.

admin

admin wrote 685 posts

Post navigation