Varmepute nakke ris

Men en hjemmelaget varmepute av en sokk og litt ris kan faktisk hjelpe mot smertene dine! Er det noen som har en oppskrift på dette? Kjøp AlfaCare Micropack nakke hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Skal sy meg en til, for å ha på hytta Jeg har kjøpt stoff, ris er i hus,men har . Hele byggryn kostet ca kroner, og firstprice ris kostet ca 15. Takk 😀 Ja, hvem trenger vel ikke en varmepute i Norges kalde . Min mor ønsker seg nakkepute med ris i til bursdaegn, sånn som kan varmes opp. Hørt det går an å lage, men elendig på slik så styrer unna. Hvordan lage en rask hjemmelaget varmepute – Hjemmesidee2h.

BufretLignendeMange smerter kan utbedres med en varmepute. En varm komprimere kan enkelt lindre en vondt i magen, nakkesmerter, forstuinger og mange andre enkle muskelkramper og smerter. Hvis du ikke har bønner, kan du også bruke ukokt ris. En hjemmelaget ris varmepute er uunnværlig for å lindre mange former for muskelsmerter og. Det kan brettes og brukes bak nakken for å løse opp spenninger. En ergonomisk utformet varmepute for nakke og skuldre. Nå når jeg går med vond nakke og skulder var tiden inne. Fyll ca halvfull med enten ris eller hele korn av hvete. Jeg tenkte å lage en varmepute til mannen til jul, men hvordan går man frem? Slik lindrer nakkesmerter og nakke smerter. Denne typen varmepute er veldig populær, og finnes i mange. Som innmat har jeg god erfaring med både rundkornet ris og hele hvetekorn. Jeg tenkte jeg skulle lage noen slike i år, men jeg vet ikke hvordan kornris jeg.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation