Tupperware bakebolle pris

Matboksen er i et kraftig materiale, så innholdet er godt beskyttet og den er derfor ideel til transport. Lokket popper opp når gjærdeigen er ferdig hevet. Pent brukt, kun litt striper i lokket, men ingenting er ødelagt!

Tupperware har perfekte bakeboller med lokk. Jeg vil anbefale deg å sjekke på butikker som Europris, Dags Marke Clase Ohlson og Ikea. Jeg skal på Tupperware-party snart, og lurer på om dere har noen erfaring med. Jeg har katalogen, hadde ikke sett at det sto priser der. Da skriver jeg det på øsnkelisten min – Tupperware bakebolle, str kjempestor :). Jeg kjøpte meg rett og slett ett rundt vaskefat på europris. Jeg ahr bakeboller som ikke er Tupperware som har haoldt i mange år.

Norsk forum for Tupperware- En komplett ressursside for din husholdning. Vi har bakt dette tilbudet inn i en minimums pris med nesten avslag, vanlig . I november tilbyr vi dessuten alle våre bakeglade gjester og vertinner klassiske bakeprodukter til fristende priser.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation