Trekke om tivolilampe

Jeg fant meg ei tivolilampe på en brukthandel en tid tilbake. Det hadde jeg lett etter lenge, og hjertet . Holder på å trekke opp noen skjermer til en Tivolilampe.

Og i den forbindelse ville jeg dele noen tips med dere : Inne hos Fragmenter ligger det . HVITE SKJERMER LAMPESKJERMER TIVOLI TIVOLILAMPE RETRO 70-. For noen år siden fant jeg en tivoli lampe på miljø stasjonen. Jeg har verken tålmodighet eller evnene til å trekke om lampeskjermer selv. Så viss du har ei lampe du vil trekke om, ta kontakt. Synest tivolilampene er finast som dei er eg. Viss du finner lampe skjelett som er likt i det minste er det jo mange muligheter hvor du kan trikse, sy og ordne de like selv ved å trekke dem om .

Jeg har tenkt til å trekke om mine også men vet ikke helt om jeg tør… Vil egentlig bare ha nytt trekk på men i samme stoff, gudene må vite hvor . Har endelig kommet i gang med å trekke om lampeskjermene på en lampe jeg pusser opp. Planen er å trekke den om så den passer i stuen, men inntil videre står den på kjøkkenet, synes i grunnen den var fin der også med den røde . En boks spraymaling, litt strømpestrikk og en gammel gardin har gjort denne stålampen ny og fin. Lampen fungerer utmerket, en kan eventuelt trekke om lampeskjermene. Prisen er satt lavt grunnet litt varmefarvede skjermer, ellers er tivolilampen i utmerket . Jeg derimot syns IKKE du skal trekke den i retrostoff 😛 Men det er jo bare for jeg er så lei av å se de .

Tivolilamper hører jo med til et hus med gammel stil ;). Den håper jeg at jeg klarer å trekke om skjermene på,. Eg kjøpte også dette vesle eselet som trekker på ei vogn med tannpirkerer. Pastellfarget tivolilampe finner du her, pinnestolene Digge Laura og Pinne-Finn finner du her. Disse skal brukes til å trekke om et par stolseter og noen puffer. Da trekker jeg ut vinneren av det trivelige møbelet, blandt alle de som ligger inne med et.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation