Toalettet renner konstant

Dersom toalettet ditt står og renner konstant, er det noe feil. Rennende vann i toalettskålen er ikke bare irriterende å høre på, men det kan også . Problemet er følgende: Toalettet mitt har så lenge jeg har bodd der jeg bor(år).

EN ting er at det antagelig koster oss unødvendig penger,men en annen ting er at det er kjempestygge brune renner, der hvos vannet konstant . Toalett med kondens, renner hele tiden31. VIDEO: Skal man ha nytt toalett, kan man saktens montere det selv . Hvordan fikse et toalett som renner konstant. Løft av toppen av tanken og løft opp flottør armen. Finn stangen som er festet til en ball som . Jeg har byttet ut det meste, og akkurat nå er budsjettet ikke helt i balanse.

Da jeg flyttet inn i sen august, sleit jeg med toalettet. Leste nemlig ikke det aller første, bare Vannet bare renner og renner i.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation