Toalett som renner

Dersom toalettet ditt står og renner konstant, er det noe feil. Rennende vann i toalettskålen er ikke bare irriterende å høre på, men det kan også . Problemet er følgende: Toalettet mitt har så lenge jeg har bodd der jeg bor(år).

Doene våre står tydeligvis å renner så småt hele dagen. Jeg tror du blir kvitt rennende toalett, hvis du blir kvitt det rennende toalettet ;). Toalett med kondens, renner hele tiden31. VIDEO: Skal man ha nytt toalett, kan man saktens montere det selv . Med knott på stangen renner det konstant, men uten så når den . Jeg har byttet ut det meste, og akkurat nå er budsjettet ikke helt i balanse. Har et gustavsberg toalett som står og renner. Har tatt opp lokket og det er jo denna gummisaken som skal stenge i bunn som ikke tetter. Vegghengt toalett som har gått helt amok! AnonymforuToalettet renner verre en Niagarafallene og vil ikke stoppe.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation