Tipi telt barnerom

Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi-telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! Tipi eller teepee telt til barn har vi et godt utvalg av hos Barnelykke.

Enkle å sette sammen og garanterer mange timer med . Barnerominspirasjon – Tipitelt fra Lillefin. Er det noen rom jeg virkelig synes er GØY å pusse opp så er det barnerom. Jeg lagde jo et Tipi telt til Liam for en liten stund siden, og jeg lovte dere jo at jeg skulle dele oppskriften. Tipiteltene er 100x100x1cm i størrelse. Gjør det litt ekstra spennende på barnerommet med en fargerik og flott Teepee! TIPI: Den hjemmelagde tipien er et morsomt tilholdssted for Tilde, og den brukes.

I stuen står en hjemmelaget tipi, et telt som er perfekt for små . Den siste tiden har det florert av bilder av tipier på barnerom i. Selv lagde jeg en tipi til lillegutt selv.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation