Sy brødkurv oppskrift

Slike kurver er kjekke til servering av brø men kurvene kan brukes til mange andre ting også. Oppskriften har vi fått av Aud Nordheim fra bloggen hennes Mitt lille. Oppskrifte til denne brødkurven finner du her.

Sy fast, men la det være åpenrom neders og øverst på lengdene. Jeg må også prøve at sy mig en brødkurv – den er meget meget flot den. Jeg har netop syet min første brødpose efter den. Så smart, jeg liker forenklinger av allerede enkle oppskrifter, hehe :). Strikket DROPS brødkurv i tråd ”Ice eller i tråder Paris. Irriterende når det kommer ut en oppskrift som kun er i små størrelser. Jeg synes at Stelton sine brødkurver er veldig fine, og har lenge tenkt at jeg vil prøve å lage.

Sy sammen kortsidene på hver av de rektangulære bitene. Den ble utrolig stilig når du doblet oppskriften:-) Ha en flott kveld! Da ble det brødkurv 🙂 Fant oppskriften på UnePune og den var faktisk ganske så lett å sy etter. Jeg brukte formelen til å regne ut hvordan jeg kunne sy en litt liten brødkurv (som kan brukes til mye mer enn brødkurv). Noen ganger, når jeg er i skikkelig sy- eller strikkemodus, lager jeg mer enn jeg trenger. Lag selv brødkurv og serviettholder, og få mønster på. For å få oppskrift på hvordan den brettes, klikk her: Serviettbretting – kanin til .

I denne boka får du over spennende oppskrifter fra Norges flinkeste. Fra nå av vil jeg forsøke å poste en oppskrift hver onsdag. Videotutorial hvordan sy en sengeslange – Duration: 12:21. Nåler bunnen på sylinderene og sy sammen rett mot rett. Om du bruke oppskriften og legger resultatet ut på din sosial media, setter jeg stor . I følge oppskriften skal du nå være på siden av sokken. Sy ned kanten øverst slik at du får tagger på toppen av sokken.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation