Slow cooker lapskaus

Måtte prøve noe nytt i Slow cookeren idag, tok utgangspunkt i en oppskrift på Irish stew som på norsk blir irsk . Har laget lapskaus, helstekt kylling, oksestek, svinesteik, nakkekoteltter og mye rart oppi. Du kan lage ganske mylderet av ting inne i crock pot: lapskaus, suppe, kylling, og selv potten steke hvis du føler deg dristig.

At its heart, lapskaus is a stew of meat and root vegetables. The long, slow cooking will transform the tough cuts into chunks of meltingly . Inviter venner hjem og familie for en god solid lapskaus eller saftig mørt lam. Jeg gjorde det, så jeg tenkte det var på tide jeg trakk ut at treg komfyr (gitt til meg som en gave, som for tre år siden), og gi en lapskaus min . Et siste (?) innlegg om min fantastiske slow cooker. Foreløbig kjører eg berre dei mest alminnelige middagstypane i potta, som lapskaus, .

Lapskaus er enkelt og lage, man tar litt kjøtt og grønnsaker, kutter de opp i biter og koker det sammen i en kjele. Lapskaus i slowcooker`n Bilde Denne handlingen åpner en dialogboks. Jag köpte min Andersson Slowcooker för ca 1månad sen,Jag är jätte nöjd den är lätt . I think it’s relatively well-known around here that I enjoy my Norwegian cooking. Most of my recipes come from hounding R’s family for dishes . Nå har jeg prøvd å lage mat i crock pot, og resultatene har vært forbløffende. This resulting slow-cooked stew is rich and savory, perfect for.

Brun lapskaus og kjøttkaker i brunsaus var favorittene. Har du en Crock Pot, gjør du akkurat på samme måte, men om du setter Crock Poten . Dumpet over en Slow Cooker, eller Crock Pot som den kalles over there, og som den nysgjerrigper jeg er, måtte den bare prøves. Slow Cooker Crock Pot for Dummies – Husholdningsapparater. Kutt opp gulrøtter, poteter, selleri, alle grønnsaker du vil legge inn lapskaus. Mitt spoersmaal er saaledes om det naa finnes slow cookers (crock pots) i.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation