Reinsdyrstek sous vide

Denne tabell er laget utfra erfaringer og viten om Sous Vide som jeg har. Og ikke nok med det – og her kommer det ekstra lure med sous vide,. På hytta i påsken tilberedte jeg en reinsdyrstek etter denne metoden.

Men nå har jeg fått sous vide-utstyr, og ildprøven var en elgsteik. Kunne denne teknikken være en garantist for mørt og godt kjøtt hver gang? Usikker på hvor lenge du skal tilberede kjøtt sous vide? Anette fra MatPrat forteller om reinsdyrstek og viser hvordan du enkelt kan lage festmat av stek til. Andre kreative metoder er å lage sous vide kalkun i oppvaskmaskin (!) Den. At sjokolade komplementer smaken av storfe er godt kjent. Er litt usikker på om reinsdyrstek gjør seg noe særlig som medium minus.

Og selv om jeg var ganske tidlig ute med sous vide så har jo nå denne teknikken blitt. Jeg planlegger å servere reinsdyr ytrefilet sous-vide.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation