Norsk keramikk signatur

Engelskmann betalte 3millioner for miniatyrskulptur. Hei Mitt navn er Kjetil Almvik og jeg er en ivrig samler av keramikk. Har prøvd etter beste evne å lage min egen hjemmeside hvor alle har mulighet å se fine .

Vi får mange henvendelser fra folk som lurer på hvem som har laget keramikken de har. Derfor oppretter vi nå et register over våre medlemmers signaturer her. Laila K (Uleselig signatur for meg, men det er et langt navn). Lampen tror jeg er laget av Bie Keramikk i Oslo. Fant også et reklameaskebeger med en signatur under, som jeg . Norsk Keramikk produsert mellom 19og 1967. Her kommer en oversikt over de signaturer jeg mener jeg har klart å tyde hos Elle ved hjelp .

Moderne antikviteter – norsk keramikk, signaturer og merker 1900-19av Astrid Olsen – Se omtaler, sitater og terningkast. Moderne antikviteter: Norsk keramikk, signaturer og merker 1900-1960.

admin

admin wrote 685 posts

Post navigation