Maritimt interiør blogg

Alle produsenter, Børscompagniet, Diverse, Grand. Jippi jay, nå er utesofaen nesten ferdig:) Dette har jeg drømt om lenge! Ettersom vi ønsket en sjeselong på hver side, syntes vi rottingsofa ofte kan bli litt dyrt.

En svensk interiørblogg, som antageligvis var den første jeg. En flott blogg stappfull av inspirasjon og vakre bilder av maritimt interiør. Ja, da var vi snart halvveis i mai måned om jeg har ikke sett mye til sommeren, kanskje ikke du heller? Sommeren for meg har alltid vært maritim. Det er noe som får frem båtlivet og sommer-Norge i meg når jeg går denne . I februar lanserte Ikea en ny og maritim serie for alle som elsker livet ved sjøen. Filed Under: Hage og uteplass, Inspirasjon Tagged With: Ikea maritim design 201 interiør sjøhytte, sjøhytte.

Vi ser den maritime trenden både på klær og interiør denne sommeren og det er en stil som kler de fleste. Er tiden inne for oppussing, eller har du kjøpt en ny hytte ved sjøen? Her er våre interiørtips til sommerhytta.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation