Male fliser på badegulv

Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her! Stor slitasje oppstår i denne sammenhengen for eksempel på gulv og i en .

Det er mulig å male fliser, men mange malere eller malingsprodusenter ønsker ikke å gå god for å gjøre det fordi de ikke kan gi noen garanti for . Stygge fliser på et ellers velfungerende baderom? Lei flisene, men fungerer badet ellers helt fint? Hei 🙂 For noen uker siden viste jeg dere noen bilder av at jeg malte siste rest av flisene på badet. Så da tenke jeg at jeg kunne forklare hvor . Det er nå mer enn fem år siden vi malte to bad og et vaskerom, og selv. Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene. De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Her har dere litt info og inspirasjon om det å male på gamle fliser. Vi synes det er fint med store fliser, men kanskje enda finere å ha helt slette overflater uten alle fugene. Vi hadde to bad og et vaskerom som skulle pusses opp, og selv om. Malebutikkene jeg spurte, frarådet oss å male flisene, men siden jeg . Male fliser på bad – posted in Hus, hage og oppussing: Jeg har bestemt meg for å male flisene på badet, og det vil jeg også gjøre i dusjsonen. Vår ERFARING med å male på fliser er: Vegger er sikker nok helt greit, det var ikke noe problem og fargen satt greit.

Er det noen her som har prøv å male et flislagt gulv eler vet om det går an? Jeg liker ikke flisene som var i gangen da vi flyttet inn her, men siden det er støpt . Fliser: Det er ikke noe i veien for å male over gamle fliser, men grunnarbeidet er viktig. Vask med salmiakkvann eller rødsprit, da er du sikker på . Ved å male flisene, male om en gammel baderomsbenk og kjøpe en brukt vask. Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad. Hun malte også flisene på hver side av borden.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation