Lavtrykksprøyte clas ohlson

Jula har tilbud på nilfisk 1bar høgtrykk til 3000kr. Du kan kjøpe ein ekstra ‘ut’-kobling til cornelius (den som står på fatet), og ei sånn lita trykksprøyte på jula. Så var jeg innom Jula og de selger en trykk sprøyte til som var nedsatt til 7- så da fikk jeg en ide om og lage meg en. Jeg kjøpte en billig trykksprøyte fra jula. Skiftet den siste delen med et 8mm drivstoffrør som jeg bøyde til og presto! Jula, Biltema og Clas Ohlson har alle solgt tilsvarende vaskere fra 49- til 69-. En trykksprøyte til noen hundrelapper gjør sannsynligvis samme jobb, men du . Vaska med Kraftvask, spruta på med trykksprøyte, gnidde over med . Fant ikke på biltema så jeg stakk en tur inn om Jula. Denne har jeg i hvert falll brukt flere . Søk etter trykksprøyte ga 9Gule treff. Bland ut i riktig forhold (står på flasken), Spray på(foreks trykksprøyte), bruk en skrubb og jobb det inn. SOLO 4PRO lavtrykksprøyte er godt egnet for både privat og profesjonell bruk. I motsetning til ryggekameraene fra Jula og Clas Ohlson bruker Biltema en. Vi anbefaler: Et stort tørkehåndkle, lavtrykksprøyte og høytrykksspyler, gjerne . Spray på nedenfra og opp, og la kjemikaliene. Når du skal vaske bilen om sommeren, vil du ha det gjort raskt, effektivt og ikke minst skånsomt.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation