Lage sengegavl selv

Sengegavl – en selvlaget sengegavl er en rimelig måte å friske opp soverommet på. Du får inspirasjon og framgangsmåte fra bloggeren Hilde. Sengegavl har alltid vært høyt ønsket, men det hadde jeg ikke råd til å prioritere.

Derfor bestemte jeg meg for å lage det selv. Få et stemningsfullt soverom med en lekker hjemmelaget sengegavl. Det er jo ikke akkurat en hemmelighet at vi alle vil pynte og lage. Jeg synes denne sengegavlen var utrolig tøff og brukte selv denne som . Et nytt prosjekt ble satt i gang ^^, Jeg har nevnt tidlig at jeg skal lage. Har alltid hatt lyst på sengegavl selv, så dette var jo en utrolig god idè! Sengegavler er dyre(!), og veldig lette å lage selv.

I tillegg til å spare penger, får du også større valgfrihet når det kommer til størrelse og . Det var rimelig enkelt, selv om knappene jeg hadde kjøpt kanskje ikke . Har du lim, stiftepistol, vatt, skumgummi og en sponplate, lager du lett din egen sengegavl. En flott sengegavl gir hotellfølelse på soverommet. På vårt nye soverom valgte jeg å lage sengegavl selv. Sengegavlen er laget av møbelstoff fra Stoff og Stil som. En sengegavl rammer inn sengen og gir det lille ekstra til soverommet.

Her er oppskriften på tre gavler du kan lage selv! Lekker- gavlen er ferdig 🙂 Ja, jeg er så ubeskjeden at jeg kaller den lekker- gavlen, for jeg har vært inne på . Byg en sengegavl (Program – Kalvehave) – Duration: 4:. Her kan du se en inspirerende gør-det-selv vejledning fra TV. Jeg har lenge gått med planer om å lage meg en sengegavl og har samlet. Jeg har kjempe lyst til å lage en selv, og dette var den absolutt . Vil du prøve deg som møbeltapetserer, kan du starte øverst i senga. Det er utrolig gøy å gjøre ting selv, det blir mye billigre enn å kjøpe,. Vi brukte lag vatt á 200g, tilsammen meter vatt. Lag sengegavlen som vist i Grottenveien selv. Mål på sengegavl: Høyde fra gulv er 1cm.

webmasterm

webmasterm wrote 12198 posts

Post navigation